Beleef een actief, spannend en vooral gezellig teamuitje!

Op onze trainingslocatie in Wormerveer (Noord-Holland) geven wij niet alleen BHV trainingen, maar verzorgen wij ook spectaculaire workshops, waaronder de ‘Workshop Brandveiligheid’! Voor deze workshop (ideaal als bedrijfsuitje) beschikken wij over een volledig ingerichte trainingsruimte inclusief beschermende kleding voor alle deelnemers. Liever de workshop op een eigen gekozen locatie? Geen probleem, ook dat kunnen wij regelen.

Na afloop heb je niet alleen een hele leuke en gezellige workshop gehad, maar weet je ook:

  • hoe onder andere een kleine brand zich snel ontwikkelt tot een grotere brand;
  • hoe je een brandblusser hanteert;
  • hoe je een vlam in de pan dooft;
  • wat er gebeurt als een busje campinggas ontploft (live demonstratie) en
  • hoe je bij iets of iemand een branddeken hanteert.

Dit én nog veel meer leer je allemaal tijdens deze 2 uur durende interactieve workshop in Noord-Holland! Het is een actieve workshop, wat betekent dat je deze 2 uur leert door te doen. Je gaat dus onder andere zelf een vlam in de pan doven, een brandende pop bedekken met een branddeken enz. Naast het interactieve gedeelte geven wij je nog heel veel tips en trucs mee op het gebied van brandveiligheid en calamiteiten.

De workshop sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje! Het is een ideale gelegenheid om een veiligheidsthema te verbinden met een teambuildingsaspect.

Deze leuke en vooral leerzame workshop is te boeken vanaf 6 personen. Hebben jullie specifieke wensen, overleg dit even met ons en desgewenst kunnen wij de workshop aanpassen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor vragen eerst even contact met ons op via info@topbhv.nl. Bellen mag natuurlijk ook naar 075-6151045.

Wij verzorgen de workshops op onze eigen locatie in Wormerveer, maar kunnen deze ook op uw locatie verzorgen in bijvoorbeeld Alkmaar, Almere, AmsterdamBeverwijk, Den Haag, Heerhugowaard, Purmerend, UtrechtZaandam, en uiteraard ook ver buiten deze plaatsen. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!