Welkom op de LinkinBio pagina van TopBHV!

Deze pagina is gekoppeld aan onze berichten op Instagram. 

28 oktober 2021

Vandaag is het Nationale Rookmeldersdag! Een rookmelder: een klein apparaatje dat alarmeert als er rookontwikkeling is en daarmee levens kan redden. Vandaag wordt daarom landelijk extra aandacht besteed aan het belang van het hebben van rookmelders. Lees er hier meer over!

5 augustus 2021

Wist je dat….

TopBlusser, net als TopBHV onderdeel van De Veiligheidscirkel, voordelige lease contracten heeft voor brandblussers en andere veiligheidsmiddelen binnen bedrijven. Kijk voor alle mogelijkheden op: https://topblusser.nl/

24 juni 2021

Wil jij ook op korte termijn je BHV diploma (inclusief reanimeren en AED training) behalen? Schrijf je dan nog snel in via deze link: https://topbhv.nl/trainingen/

14 april 2021

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Leerling BHV Instructeur/Rijksgediplomeerd Brandwacht. Klik hier voor de vacature.

 

26 maart 2021

Lees hier meer over wat mijn verantwoordelijkheden zijn als bedrijfshulpverlener?

10 maart 2021

Onze trainingen zijn weer in volle gang!! Het kabinet heeft BHV cursussen en veiligheidstrainingen opgenomen in de versoepelingen per 3 maart 2021. Klik hier voor een volledig overzicht van onze opleidingen.

5 februari 2021

Is het verplicht een ontruimingsplan en ontruimingsplattegronden te hebben? Klik hier voor meer informatie.

27 januari 2021

HartslagNu blijft tijdens de avondklok burgerhulpverleners alarmeren bij een hartstilstand in de buurt. Lees hier het volledige bericht!

21 januari 2021

Hoe blijf je zowel mentaal als fysiek fit tijdens het thuiswerken? Lees het hier!