Links

TopVCA

TopVCA is, net als TopBHV, onderdeel van de Veiligheidscirkel. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. TopVCA geeft de volgende cursussen / trainingen op het gebied van VCA:

  • VCA Basis training incl. examen
  • VCA VOL training incl. examen

Ook kun je bij TopVCA terecht voor alleen het laten afnemen van een VCA examen.

Kijk voor alle VCA trainingen en examens van TopVCA op www.topvca.nl.

 

TopBlusser

Bij TopBlusser, onderdeel van de Veiligheidscirkel, kunt u terecht voor abonnementen en controle en onderhoud van diverse veiligheidsmiddelen, zoals blusmiddelen, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, EHBO/AED en noodverlichting. Zie voor meer informatie de website van topblusser: www.topblusser.nl.

 

TopBrandwachten

Bij Topbrandwachten, ook onderdeel van de Veiligheidscirkel, bent u aan het juiste adres voor het inhuren van brandwachten en veiligheidswachten. Zie de website: www.topbrandwachten.nl.

 

Top Safety&Security

Top Safety&Security, als onderdeel van de Veiligheidscirkel, biedt een breed scala aan beveiligingsactiviteiten. Bij Top Safety&Security kunt u o.a. terecht voor beveiliging van evenementen, hotels, valet parking en havens. Daarnaast levert Top Safety&Security horeca portiers, brandwachten, gastheren en gastvrouwen, toezichthouders, streetcoaching e.d. Zie voor meer informatie de website: www.topsafetysecurity.nl.

 

BHV-Ontruimingsoefening

Goed voorbereid zijn op een eventuele ontruiming kan van levensbelang zijn. BHV-Ontruimingsoefening, als onderdeel van de Veiligheidscirkel biedt diverse pakketten trainingen aan.

 

Brandweerscholing

Brandweerscholing.nl, onderdeel van de Veiligheidscirkel, heeft een breed trainingsaanbod brandweeropleidingen. Een kleine selectie:

  • Basisopleiding ademlucht
  • Basisopleiding oefenleider
  • Opleiding leergang instructeur
  • Opleiding leergang bevelvoerder
  • Training alternatieve brandstoffen en veiligheidsvoorzieningen
  • Video feedbacktraining

Kijk voor het volledige aanbod op www.brandweerscholing.nl.

 

DumolJobs

Uitzenden, detacheren, werving & selectie! Wilt u weten wat DumolJobs, onderdeel van de Veiligheidscirkel, voor u als werkgever kan betekenen en voor jou als werknemer? Kijk snel op onze website: www.dumoljobs.nl.

 

HartslagNu

HartslagNu is het reanimatie oproepsysteem van Nederland. Voor de website van HartslagNu ga naar: www.hartslagnu.nl.

 

Bedrijfshulpverlening

Voor interessante info over bedrijfshulpverlening kijk op:  http://bedrijfshulpverlening.startpagina.net