We denken allemaal de uitgang van ons gebouw snel te kunnen vinden. Ook bij een eventuele ontruiming of ontruimingsoefening. Het alarm gaat en we verlaten allemaal heel gedisciplineerd het gebouw, laten alle spullen liggen en ontmoeten elkaar bij het verzamelpunt. Zo gaat het in de ideale wereld.

Maar…..wat nu als de gang en het trappenhuis geheel onder rook staan doordat een collega een deurstopper heeft geplaatst? Piet rent zijn kamer uit en botst op Jan. Ellen struikelt over de tas die Jan heeft laten vallen. Mo verliest zijn bril en met -5 is hij gedesoriënteerd. Paul wil zijn rolkoffer door het mistige trappenhuis trekken en blokkeert nog wat collega’s.

Bij TopBHV houden we realistische oefeningen, dus gaat de rookmachine zeker aan én leren wij uw medewerkers geordend te ontruimen, onder alle omstandigheden. Meer weten of direct een ontruimingsoefening boeken? Kijk op onze website www.bhv-ontruimingsoefening.nl voor alle mogelijkheden! De website www.bhv-ontruimingsoefening.nl is onderdeel van TopBHV.