Blusmiddelen controles en onderhoud

Onze afdeling TopBlusser, net als TopBHV onderdeel van de Veiligheidscirkel, is de aangewezen partner voor controle en onderhoud van uw blusmiddelen. Onderhoud van blusmiddelen, conform de eisen gesteld in de diverse Nederlandse NEN onderhoudsnormen en de ARBO-wet, is verplicht voor bedrijven. Uw blusmiddelen (brandblusser en brandhaspel) moeten minimaal een keer per twaalf maanden gecontroleerd worden door een deskundig REOB bedrijf. Tekortkomingen kunnen bij controles van diverse toezichthoudende instanties of bij noodsituaties leiden tot boetes of mogelijk zelfs tot bedrijfssluitingen!

TopBlusser laat de controles uitvoeren door REOB gediplomeerde monteurs. De monteurs zijn opgeleid volgens de laatste normen van de REOB en zijn op de hoogte van de laatste normen, zoals gesteld in de diverse NEN normen. 

Naast controle en onderhoud van blusmiddelen kunt u bij onze afdeling TopBlusser ook terecht voor controle en onderhoud van andere veiligheidsmiddelen, zoals brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, AED-apparatuur, noodverlichting en dergelijke. Kijk voor de mogelijkheden en voordelige abonnementen op de website van TopBlusser: www.topblusser.nl