BHV Herhalingscursus

 

Met BHV herhaling weet u binnen een halve dag weer wat de basis elementen zijn van BHV. U gaat aan de slag bij ons op locatie in Wormerveer, Amsterdam of bij u in-company. Bij een in-company training ontvangt u vanaf 6 deelnemers een aantrekkelijke korting van 25% op de reguliere prijs van een BHV Herhalingstraining.

De dag start onder het genot van een kop koffie met een bespreking van de activiteiten van die dag.

Tijdens de cursus leert u opnieuw omgaan met een AED, levensreddend handelen, omgang met blusapparatuur en welke types er zijn. Bij de BHV basis training heeft u geleerd een beginnende brand te blussen. Bij BHV herhaling testen we of u alles nog beheerst. Verder gaan we dieper in op hoe brand te voorkomen en welke risico’s brand voor een onderneming en thuissituatie met zich meebrengen.

Bij het onderdeel ontruiming wordt dieper ingegaan op hoe het pand te ontruimen bij escalatie van een brand of ander scenario. De rol van noodverlichting en plattegronden zijn hier een belangrijk onderdeel van en worden dan ook besproken.

De groep wordt naast de BHV basis elementen ook getraind op de nieuwe elementen, zodat u weer up-to-date bent. Na afloop en bij voldoende resultaat ontvangt u het Dumol BHV certificaat binnen 2 weken.

Opties

Het is mogelijk om, tegen een meerprijs, te werken met een lotus slachtoffer en/of getraind te worden op de restrisico’s die van toepassing zijn op uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij het inschrijven van een BHV herhalingscursus kunt u een BHV handboek aanschaffen voor € 17,50 excl. btw.

maart 2023
Geen evenementen gevonden!
Meer laden