Op onze locatie direct naast Station Amsterdam Sloterdijk (Grand Café Hermes)  of op ons Hoofdkantoor te Wormerveer heten wij u van harte welkom voor het volgen van onze bedrijfshulpverlening / BHV herhalingscursus.

 IMG_3262

TopBHV biedt de BHV training ook als in-company cursus aan. Dit kan al vanaf 6 deelnemers. Neem contact op voor meer informatie over de in-company BHV training of kijk hier voor een impressie.

Programma herhaling bedrijfshulpverlening (BHV)

09:00 — 11:00 uur Levensreddende Handelingen:

Uw kennis en vaardigheden voor levensreddend handelen wordt getoetst door onze ervaren instructeurs. Naast het gebruik van AED en reanimatie komen de onderwerpen levensreddende handelingen op de werkplek en preventie aan de orde.

10:00 uur pauze en snack

11:00 — 12:30 uur Kleine Blusmiddelen/ Ontruiming:

Bij de BHV training basis heeft u geleerd een beginnende brand te blussen. Bij BHV herhaling testen we of u alles nog beheerst. Verder gaan we dieper in op hoe brand te voorkomen en welke risico`s brand voor een onderneming en thuissituatie met zich meebrengen.

Bij het onderdeel ontruiming wordt dieper ingegaan op hoe het pand te ontruimen bij escalatie van een brand of ander scenario. Tijdens de herhalingstraining kunt u tekeningen mee nemen van uw locatie. Hiermee kunnen we table top oefenen op uw locatie. Daarmee trainen we uw BHV organisatie niet alleen algemeen maar juist ook op de specifieke eigenschappen van uw locatie.

 

OPTIONEEL :

13:00 — 17:00 uur Customized training:

Het is mogelijk om de BHV herhaling uit te breiden met een customized training. Wilt u uw BHV organisatie specifiek trainen op bijvoorbeeld gesprekstechnieken om het portofoongebruik te verbeteren of wilt u specifiek aandacht voor gevaarlijke stoffen of werken in besloten ruimtes?

15:00 uur pauze

17:00 uur Evaluatie

De BHV herhaling sluiten we aan het einde van de dag af met een evaluatie, onder het genot van een drankje. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden en is als extra optie verkrijgbaar.

Na afloop en bij voldoende resultaat ontvangt u het Dumol BHV certificaat binnen 2 weken.

Kosten voor de cursus Bedrijfshulpverlening Herhaling  bedragen € 119,- ( lunch als extra optie €20,- ) excl.21% BTW per persoon. Prijzen customized training op aanvraag