BHV cursus in Wormerveer!

TopBHV, dé aanbieder van praktijkgerichte BHV cursussen in Wormerveer!  

Direct boeken?

Diploma BHV Basis in 1 dag & diploma BHV Herhaling in een halve dag!

Dat kan bij TOPBHV!

“Wie blust er een beginnende brand?”
“Wie leidt de collega’s naar de verzamelplaats als de alarmbellen rinkelen?”
“Wie helpt een collega, die zich verslikt heeft, met de Heimlich-greep?”

HET IS DE BHV-ER!

Een goed getrainde BHV’er is onmisbaar in een organisatie. Tijdens de cursus leren de cursisten onder andere hoe een beginnende brand te bestrijden en daarmee hoe kleine blusmiddelen te hanteren. Verder leren ze hoe hartfalen te herkennen en hoe te handelen (incl. AED training). Ook trainen we de cursisten op het goed begeleiden van een noodzakelijke ontruiming. Dit alles onder leiding van zeer ervaren trainers. Onze cursussen zijn voor organisaties én particulieren. 

Wij kunnen BHV cursussen op uw eigen locatie in Wormerveer verzorgen. Wist u dat wij voor incompany trainingen (vanaf 6 deelnemers) altijd een korting geven van 25% op de reguliere prijs? Dit geldt zowel voor onze BHV Basis cursussen als voor de BHV Herhalingstrainingen. Verwacht bij ons geen saaie opsomming van theorie, maar praktijkgerichte trainingen onder leiding van ervaren docenten.

Zoals hierboven vermeld kunnen wij de BHV trainingen voor u incompany organiseren, maar wij hebben zelf ook een volledig uitgeruste trainingslocatie aan de Handelsweg 35 in Wormerveer. Wilt u dus met uw eigen medewerkers een BHV cursus volgen op ónze locatie in Wormerveer, dan heten wij u van harte welkom. Wij kunnen, in overleg met u, de training dan toespitsen op de situatie in uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het doornemen van de mogelijkheden. 

Wij hebben uiteraard ook vaste trainingsdatums voor de BHV Basis cursussen en de BHV Herhalingstrainingen. Voor deze datums kunt u als bedrijf één of meerdere medewerkers aanmelden, maar ook particulieren kunnen zich hiervoor opgeven. Kijk op onze site TopBHV.nl voor de open inschrijvingsdatums. Ook vindt u hier het volledige programma van de verschillende BHV cursussen. 

 

Boek nú uw BHV cursus voor op onze locatie in Wormerveer!

TopBHV, altijd praktijkgericht! Voldoende parkeergelegenheid!

Bel nú voor een BHV cursus op uw locatie in Wormerveer.

Bij TopBHV 25% korting op BHV cursussen op uw eigen locatie!

Waarom een BHV cursus van TopBHV?

  • Praktijkegerichte cursussen met trainers uit de praktijk.
  • Wij trainen op realistische scenario’s en op de risico’s van uw bedrijf in Wormerveer.
  • Een BHV Basisdiploma al in 1 dag!
  • Een BHV Herhalingsdiploma in een halve dag!
  • Scherp geprijsd tegen de beste kwaliteit! Wij trainen alleen met zeer ervaren trainers!
  • 25% korting op incompany trainingen in Wormerveer.

Wilt u meer informatie? Stuur ons via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen of aanmeldingen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 075-6151045.