BHV cursus in Wormer!

Behaal bij ons een diploma BHV Basis in 1 dag óf een diploma BHV Herhaling in een halve dag! 

Direct boeken?

BHV Basis cursussen & BHV Herhalingstrainingen.

Wilt u graag voor uw bedrijf in Wormer een praktijkgerichte incompany BHV cursus organiseren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wist u dat wij voor incompany trainingen (vanaf 6 deelnemers) altijd een korting geven van 25% op de reguliere prijs? Dit geldt zowel voor onze BHV Basis cursussen als voor de BHV Herhalingstrainingen.

Als Zaanse onderneming verzorgen wij al jaren BHV cursussen voor bedrijven in Wormer en in en rond de Zaanstreek. Verwacht bij ons geen saaie opsomming van theorie, maar praktijkgerichte trainingen onder leiding van ervaren docenten. Zoals hierboven vermeld kunnen wij de BHV trainingen voor u incompany organiseren, maar wij hebben ook een eigen volledig uitgeruste trainingslocatie aan de Handelweg in Wormerveer. Wilt u dus met uw eigen medewerkers een BHV cursus volgen op ónze locatie in Wormerveer, dan heten wij u van harte welkom. Wij kunnen, in overleg met u, de training dan toespitsen op de situatie in uw bedrijf.

Wij hebben ook vaste trainingsdatums voor BHV Basis cursussen en BHV Herhalingstrainingen. Voor deze datums kunt u als bedrijf één of meerdere medewerkers aanmelden, maar ook particulieren kunnen zich hiervoor opgeven. Kijk op onze site TopBHV.nl voor de open inschrijvingsdatums en behaal in 1 dag een BHV diploma of in een halve dag een diploma BHV Herhaling. 

Boek nú uw BHV cursus voor op onze locatie in Wormerveer!

TopBHV, altijd praktijkgericht! Voldoende parkeergelegenheid!

Bel nú voor een BHV cursus op uw locatie in Wormer.

Bij TopBHV 25% korting op BHV cursussen op uw eigen locatie!

Waarom een BHV cursus van TopBHV?

  • Praktijkegerichte cursussen met trainers uit de praktijk.
  • Wij trainen op realistische scenario’s en op de risico’s van uw bedrijf in Wormer.
  • Een BHV Basisdiploma al in 1 dag!
  • Een BHV Herhalingsdiploma in een halve dag!
  • 25% korting op incompany trainingen in Wormer.
  • TopBHV, binnen 5-10 minuten bereikbaar vanuit Wormer.

Wilt u meer informatie? Stuur ons via onderstaand formulier vrijblijvend uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor vragen of aanmeldingen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 075-6151045.