BHV Basis cursus

 

 

Wat doet u als er een beginnende brand ontstaat of een collega naast u onwel wordt? Deze vraag kunt u na afloop van onze BHV trainingen beantwoorden en indien nodig omzetten in een daad.

Bij onze BHV basis cursus gaat u de gehele dag aan de slag bij ons op locatie in Wormerveer. De prijs van deze cursusdag is inclusief een zeer uitgebreide lunch.

De dag start, onder het genot van een kop koffie, met een bespreking van de activiteiten van die dag.

Hieronder een overzicht van wat tijdens het dagprogramma wordt behandeld.

Levensreddend handelen

Tijdens dit deel van de BHV training leert u hartfalen te herkennen en hoe te handelen. Dit gebeurt onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs en m.b.v. een AED en conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. U leert hoe u in uw branche levensreddende handelingen kan toepassen. Dit betekent dat we per branche bekijken waar de grootste risico`s zich bevinden en stemmen we per cursist de leerstof hierop af.

Kleine blusmiddelen

Bij dit onderdeel van de cursus leert u de binnen uw bedrijf aanwezige blusmiddelen te gebruiken bij een beginnende brand. Een brand in de kiem smoren betekent minder schade en u voorkomt escalatie van de brand.

Ontruiming

Ontruimen van een pand is noodzakelijk wanneer er escalatie van een brand dreigt. Na dit onderdeel weet u precies hoe een pand te ontruimen conform een vast opgesteld plan, het BHV plan. U leert daarbij ook wat noodverlichting is en hoe de plattegronden te interpreteren met eventueel een opmaat gemaakte ontruimingsoefening. Ook leert u hoe de hulpdiensten te alarmeren en welke informatie de hulpdiensten nodig hebben.

Aan het einde van de dag vindt onder het genot van een drankje een evaluatie plaats. Na afloop en bij voldoende resultaat ontvangt u het Dumol BHV certificaat.

Opties

Bij uw inschrijving voor een BHV cursus kunt u een BHV handboek bestellen voor € 17,50 excl. btw.

Incompany

Onze BHV Basiscursus en Herhalingscursus kunnen wij ook op úw eigen locatie verzorgen. Bij een in-company training ontvangt u vanaf 6 deelnemers een aantrekkelijke korting van 25% op de reguliere prijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

april 2023
Geen evenementen gevonden!