BHV Basis cursus

 

 

Wat doet u als er een beginnende brand ontstaat of een collega naast u onwel wordt? Deze vraag kunt u na afloop van onze BHV trainingen beantwoorden en omzetten in een daad.

Bij onze BHV basis cursus gaat u de gehele dag aan de slag bij ons op locatie in Wormerveer of bij u in-company. Bij een in-company training ontvangt u vanaf 6 deelnemers een aantrekkelijke korting van 25% op de reguliere prijs van een BHV Basistraining.

De dag start, onder het genot van een kop koffie, met een bespreking van de activiteiten van die dag. Hieronder een overzicht van wat tijdens het dagprogramma wordt behandeld.

Levensreddend handelen

Tijdens dit deel van de BHV training leert u hartfalen te herkennen en hoe te handelen. Dit gebeurt onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs en m.b.v. een AED en conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. U leert hoe u in uw branche levensreddende handelingen kan toepassen. Dit betekent dat we per branche bekijken waar de grootste risico`s zich bevinden en stemmen we per cursist de leerstof hierop af.

Kleine blusmiddelen

Bij dit onderdeel van de cursus leert u de binnen uw bedrijf aanwezige blusmiddelen te gebruiken bij een beginnende brand. Een brand in de kiem smoren betekent minder schade en u voorkomt escalatie van de brand.

Ontruiming

Ontruimen van een pand is noodzakelijk wanneer er escalatie van een brand dreigt. Na dit onderdeel weet u precies hoe een pand te ontruimen conform een vast opgesteld plan, het BHV plan. U leert daarbij ook wat noodverlichting is en hoe de plattegronden te interpreteren met eventueel een opmaat gemaakte ontruimingsoefening. Ook leert u hoe de hulpdiensten te alarmeren en welke informatie de hulpdiensten nodig hebben.

 

Aan het einde van de dag vindt onder het genot van een drankje een evaluatie plaats. Na afloop en bij voldoende resultaat ontvangt u het Dumol BHV certificaat binnen 2 weken.

Opties

Indien u dat wenst, kan er deze dag (tegen een meerprijs) gewerkt worden met een lotus slachtoffer. Infomeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bij het inschrijven van een BHV basis cursus kunt u een BHV handboek aanschaffen voor € 17,50 excl. btw.

 

januari 2023
Geen evenementen gevonden!